Geboren op 23 juni 1985 te Paramaribo.
Rebekka is opgegroeid in Paramaribo te Suriname en momenteel woonachtig in Wijlre. Na de lagere school en de Mulo, bezocht Rebekka de Havo, vervolgens ging ze al op jonge leeftijd overdag werken en in de avond uren naar school en heeft ze Geografie en Lichamelijke Opvoeding gedaan. Rebekka is veel met sporten bezig en ze is dan ook terug te vinden in het zwembad, op de racefiets en doet ze aan hardlopen. Rebekka heeft in het verleden al meerdere malen acties opgezet om sociale projecten te ondersteunen. Zo vierde ze haar dertigste verjaardag niet met een groot feest, maar samen met de kinderen van stichting Prasoro. Een van haar voornemens is om meer sociaal werk te verrichten om op deze wijze minderbedeelden te ondersteunen.

Zelf bedacht ze in het verleden de slogan: “ I’m fit 2 give back” Hierdoor geeft ze aan dat zij/wij fit genoeg zijn om door middel van bewegen terug te geven aan de samenleving.

Sinds begin november 2015 is Rebekka bestuurslid van Stichting Surisamen.
Met veel enthousiasme werkt ze mee aan onze stichting en steekt hier veel energie in, waar ze door alle (toekomstige) projecten nog meer energie voor terugkrijgt.
Zo bezocht ze in oktober 2015 samen met haar partner Alexander Hollands diverse projecten en werden er verschillende acties optouw gezet: Knuffel actie, sportschoenen actie en in 2016 een fietssponsortocht in combinatie met een sportmiddag voor 3 basisscholen: “sporten om te kunnen sporten”.

Sinds oktober 2019 is zij de trotse moeder van dochter Faya.