2016 - januari

Sportmiddag en Sportpakketjes

Op 23 januari reden wij een fietssponsortocht over een afstand van maar liefst 250 km (zie acties). De fiets sponsortocht liep vanuit het district Nickerie, door naar Paramaribo, om vervolgens te eindigen in Lelydorp. De start van deze tocht was in de vroege ochtend en daar namen 5 wielrenners aan deel, met als vertrekpunt Nieuw-Nickerie.

De tocht verliep langs de Noordelijke kustlijn van Suriname richting Paramaribo. Daar de stichting als slogan, Samen met Samen voor Suriname heeft, hebben wij ondersteuning gekregen van diverse plaatselijke wielrenners. Allen die het goede doel een warm hart toe dragen. Door de ondersteuning van de lokale renners, werd gedurende de rit de groep steeds groter en sloten wij in totaal met 18 vrijwillige sporters deze tocht af.

Vooraf gaande aan de tocht waren er loten verkocht voor deze fietsmarathon. De actie hield in, dat dmv het kopen van een lot, men voor iedere gereden km €0.01 sponsorde. De prijs van een lot bedroeg € 2,50

Als bijdrage van de school, hebben de John Monou school, Os Javaweg en Os Schotelweg die zelfde dag een sport middag voor de leerlingen georganiseerd.

Dit had niet alleen als doel de rijders te ontvangen, maar de kinderen ook bewust te maken van voordelen van bewegen. Door een geweldige samenwerking van de 3 directeurs en de leerkrachten lichamelijk opvoeding werd het een zeer geslaagde middag. Na een fietstocht van 11 uren, over een afstand van 250km kwamen de renners aan op deze gezellige sportmiddag. Hier mochten wij het materiaal overhandigen aan de vertegenwoordigers van de drie verschillende basisscholen.

Wederom een geweldige geslaagde actie, mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en alle mensen die één of meerdere sponsorloten vooraf hadden gekocht.

2017

Er is geen hulp of project aanvraag ontvangen in 2017 voor OS Schotelweg.

2018

Er is geen hulp of project aanvraag ontvangen in 2018 voor OS Schotelweg.

2019

Er is geen hulp of project aanvraag ontvangen in 2019 voor OS Schotelweg.